Ο Άγγελος Σκάρλος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2001 όπου εργάστηκε ως βοηθός μάγειρα στο ιταλικό εστιατόριο “Pinocchio” στην Ηγουμενίτσα, στο επίσης ιταλικό εστιατόριο “Cone” ως Α’ μάγειρας και επέστρεψε στο “Pinocchio” ως πρώτος μάγειρας μέχρι το 2006. Μέχρι το 2009 εργάστηκε στο ιταλικό εστιατόριο “La Pasteria” στην Κηφισιά. Από το 2009 έως στο 2016 εργάστηκε στο κρητικό εστιατόριο “Μπιφτεκάαατσι” από όπου και μετακομισε στο “Κουκουνάρι” μέχρι και τις αρχές του 2017. Η επόμενη του στάση σε αυτήν την θεσπέσια διαδρομή είναι μαζί μας και μαζί σας στο Αρισμαρί & Αβάρσαμο όπου αναλαμβάνει την δική του κουζίνα δημιουργώντας ένα μενού που θα σας καταπλήξει.